+421 948 445 474 Otvorené Po-Pia: 8-22, So-Ne: 9-21 M.C.Sklodowskej 1, Petržalka Ochrana osobných údajov

Chutné raňajky
v Mari Kiri
už od 8:00

Prajeme Vám
dobrú chuť.

Raňajky

Image

Raňajkové menu

Raňajky podávame denne od 8.00 - 10.30

150g
4,50 €

Ham & eggs, chlieb, malý miešaný šalát

150g
4,70 €

Bacon & eggs, chlieb, malý miešaný šalát

150g
3,90 €

Miešané vajcia na cibuľke, chlieb, malý miešaný šalát

90g
2,70 €

Croissant s gazdovským maslom a džemom

150g
5,10 €

Mari Kiri Breakfast /pečená klobása , oravská slanina, cibuľa, červená fazuľa, volské oko/, chlieb

Dobré ráno, dobrú chuť a pekný deň :)

Alergény

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
  1. Kôrovce a výrobky z nich.
  1. Vajcia a výrobky z nich.
  1. Ryby a výrobky z nich.
  1. Arašidy a výrobky z nich.
  1. Sójové zrná a výrobky z nich.
  1. Mlieko a výrobky z neho.
  1. Orechy , ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  1. Zeler a výrobky z neho.
  1. Horčica a výrobky z nej.
  1. Sezamové semená a výrobky z nich.
  1. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  1. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  1. Mäkýše a výrobky z nich. 
Alergény

1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).

3.Vajcia a výrobky z nich.

7.Mlieko a výrobky z neho.

Alergény

1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).

3.Vajcia a výrobky z nich.

7.Mlieko a výrobky z neho.

Alergény

1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).

3.Vajcia a výrobky z nich.

7.Mlieko a výrobky z neho.

Alergény

1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).

3.Vajcia a výrobky z nich.

7.Mlieko a výrobky z neho.

Alergény

1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).

3.Vajcia a výrobky z nich.

7.Mlieko a výrobky z neho.